A Swissdeck Padló Rendszer a legfelsõbb rendû termék kiállítótermekhez, termék bemutatóknál, boltok, üzletek padlózataként. A padlólapokat a felhasználó igénye szerint, számtalan variációs lehetõséggel lehet összeilleszteni kis és nagy területek burkolásakor egyaránt. A padlólapok széles színválasztékban kaphatók. A kereskedõk termékeit hagsúlyosabbá teszi, kiemeli, emlékezetessé varázsolja a fogyasztók számára. A kopásálló Swissdeck padlólap tartós megoldást nyújt a kereskedelmi boltok padlózataként.

A burkolólapokat egyszerûen, szerszámok igénye nélkül illeszthetjük egymásba az innovatív pattintós rendszernek köszönhetõen. A megvásárolható záró él elemek és záró sarok elemek egységes hatást kölcsönöznek a padlónak. A lapok súlyra könnyûek, méretben kompaktak és számtalanszor szétszerelhetõk. A bemutatótermeket egyszerûen alkalmazkodóvá lehet tenni újabb termékek bemutatására.

Termékek

coin num

diamond num

floor num

rib num

sport num

led num

Bérlés

PadloBerles1

Mobil-Padló kölcsönzés!
Padló bérelhető Rendezvényre
Béreljen padlót Kiállításra
Bérbeadó padló Esküvőre
Padló bérlés Party-sátorho
Alkalmi Fű- Gyep- Talajvédelem

PadloBerles01

Burkolat mintatervező

Swissdeck magyarországi képviselet: info(kukac)swissdeck.hu email címre küldjön üzenetet.   PEBACOlogo3Dx6 1  PEBACO Kft.  Székhely: Hungary 2120 Dunakeszi Bulcsú u. 13.  Tel: +36 30 3313333

Swissdeck-Europe iroda  img 1997 1

swissdeck europe

img 2005 EU Központi raktár

Go to top