A Swissdeck padlólapok kiváló padlókiegészítõje raktáraknak, ipari aljzatoknak, mûhelyeknek, bel- és kültéren egyaránt. A burkolólapokat egyszerû módon telepíthetik akár csúszós felületre is, könnyen méretezhetõk és szabhatók. A Ribdeck lapok alkalmazása esetén 1cm magas víznél is biztisítják a száraz lépõfelületet, így biztonságot teremtve elektromos berendezések vizes helyen történõ használatakor.

A lapok csúszásmentes felülete ellenáll üzemanyagoknak, olajoknak, savaknak és vegyszereknek. A Swissdeck lapok Polipropilénbõl, valamit 8% gumiadalékkal készülnek. A padlólapokon a járás kényelmesebb, kíméli a térdek-, hát ízületetit, a beton aljattal szemben. A lapok kopássállóak, szakadásnak, törésnek ellenállnak. Magas terheléseket képesek elviselni, akár 25 tonna per m2 nyomás esetén is megtartja alakját.

Termékek

coin num

diamond num

floor num

rib num

sport num

led num

Bérlés

PadloBerles1

Mobil-Padló kölcsönzés!
Padló bérelhető Rendezvényre
Béreljen padlót Kiállításra
Bérbeadó padló Esküvőre
Padló bérlés Party-sátorho
Alkalmi Fű- Gyep- Talajvédelem

PadloBerles01

Burkolat mintatervező

Swissdeck magyarországi képviselet: info(kukac)swissdeck.hu email címre küldjön üzenetet.   PEBACOlogo3Dx6 1  PEBACO Kft.  Székhely: Hungary 2120 Dunakeszi Bulcsú u. 13.  Tel: +36 30 3313333

Swissdeck-Europe iroda  img 1997 1

swissdeck europe

img 2005 EU Központi raktár

Go to top