A Swissdeck padlólapok a beltéri sportcsarnokok hasznos, alapvetõ kelléke. A lapokat egyszerû tisztán tartani, 100% szagmentes és lerakása kötõanyagmentesen történhet. A padlólapok rendkívül alkalmasak sport klubbok, fitness termek, kosárlabda-, tenisz pályák és más fedett sportlétesítmény padlózatának kialakítására. A lapok UV-sugárzásnak ellenállnak és jól tûrik a hõmérséklet ingadozást.

A Sportdeck padlólapok a szabadtéren is jól alkalmazhatók mint például játszótereken, üres telkek burkolására, tenisz pályáknál és még sok hasonló esetben. A lapok vízáteresztõ képessége lehetõséget ad a játék folytatására még esõben is, anélkül, hogy edzõcipõnket tönkretennénk, vagy elcsúszás miatt testi épségünket kockáztatnánk. A Sportdeck padlólap ideális sport rendezvények, bemutatók megtartására. A padlólapok súlya kicsi, könnyen szállítható és egyszerûen összeállítható az innovatív pattintós, interlock rendszernek köszönhetõen.

Termékek

coin num

diamond num

floor num

rib num

sport num

led num

Bérlés

PadloBerles1

Mobil-Padló kölcsönzés!
Padló bérelhető Rendezvényre
Béreljen padlót Kiállításra
Bérbeadó padló Esküvőre
Padló bérlés Party-sátorho
Alkalmi Fű- Gyep- Talajvédelem

PadloBerles01

Burkolat mintatervező

Swissdeck magyarországi képviselet: info(kukac)swissdeck.hu email címre küldjön üzenetet.   PEBACOlogo3Dx6 1  PEBACO Kft.  Székhely: Hungary 2120 Dunakeszi Bulcsú u. 13.  Tel: +36 30 3313333

Swissdeck-Europe iroda  img 1997 1

swissdeck europe

img 2005 EU Központi raktár

Go to top