rip tiles

1.) A Swissdeck műanyag padlólapokat a telepítés helyszínén szobahõmérsékletre temperáljuk 20 ºC (72° F) 24 órán keresztül a munkálatok megkezdése elõtt. 

2.) A lapok lefektetését a burkolandó terület bal felsõ sarkától kiindulóan kezdjük meg.  

3.) A falak és a lap széle közt hagyjunk diletációs hézagot, kb. ¼" (6mm)  
valamint hagyjunk hézagot épület szerkezeti elemek mellet, mint oszlopok, beépített szekrények és nehéz gépészeti elemek körül. A lapok célszerû a nehéz gépek köré telepíteni és
nem alájuk, annak érdekében, hogy a tágulási és zsugorodási gondokat kiküszöböljük.

4.) A kiinduló lapokat sima szélükkel balra, fölfelé helyzetben kell lerakni, a fel melletti részekre. Helyezzük a következõ lapot a kiindulástól jobbra, "sima" éllel balra, fölvelé nézõen úgy, hogy az elsõ lap interlock kapcsai a második lap szélén lévõ hurkok alá kerüljenek és összekapcsolódjanak. Tenyérrel történõ ütéssel, nyomással, a lapokat szorosan illeszthetjük egymáshoz, rögzítésre kerülnek.

5.) Folytassa a lapok folyamatos illesztését jobbra folytatódva, míg 3 sort elkészítünk. Az intallálási pont kezdetétõl kapcsoljuk egymásba a 3 elsõ sort úgy, hogy folyamatosan haladunk a garázsajtó nyílásának irányába. Ezt követõen rakhatjuk föl az élzáró elemeket
a 3 elsõ lapra. A garázsajtót csukjuk le, gyõzõdjünk meg arról, hogy a méretek helyesek.
az éleknek az ajón belül kell elhelyezkedniük. (Amennyiben az ajtó és az élzárók közti rést túl nagynak találja, akkor egyszerûen húzza a padlólapokat szõnyegszerûen a kívánt pozícióba. Vágással is méretre igazíthatunk, melyet a fal melleti soron érdemes elvégezni.)

6.) Minden Swissdeck műanyag padlólap méretre vágható fafûrész segítségével, mint pl. körfûrésszel, dekopír fûrésszel, asztali- vagy akár kézi fûrésszel, kialakítva a precíz burkolást.

7.) Folytassa a munkát balról, jobbra, majd hátulról elõre. 

rip easy

8.) Haladás közben többször ellenõrizze a fal és a lapok igazodását a felsõ részen és a bal oldalon. A szél- és sarok profilokat igény szerint helyezze el a professzionális kinézet érdekében.

9.) A Swissdeck szigetelõ aljzat szõnyeget érdemes alkalmazni hang szigetelés és annak érdekében, hogy puhább járófelületet kapjunk. Ezt a megoldást száraz helységes burkolásánal ajánljuk. Amennyiben az aljzat nedvességnek, folyadékok szivárgásának van kitéve, akkor mellõzni kell a szigetelõ szõnyeget.

Termékek

coin num

diamond num

floor num

rib num

sport num

led num

Bérlés

PadloBerles1

Mobil-Padló kölcsönzés!
Padló bérelhető Rendezvényre
Béreljen padlót Kiállításra
Bérbeadó padló Esküvőre
Padló bérlés Party-sátorho
Alkalmi Fű- Gyep- Talajvédelem

PadloBerles01

Burkolat mintatervező

Swissdeck magyarországi képviselet: info(kukac)swissdeck.hu email címre küldjön üzenetet.   PEBACOlogo3Dx6 1  PEBACO Kft.  Székhely: Hungary 2120 Dunakeszi Bulcsú u. 13.  Tel: +36 30 3313333

Swissdeck-Europe iroda  img 1997 1

swissdeck europe

img 2005 EU Központi raktár

Go to top